Vīna raugs Lallemand Lalvin K1-V1116 500 g.

K1-V1116 500g   ID: 302289
5445 Ar PVN 21% (45.00 Bez PVN )
Ir noliktavā
Piegādes laiks 4 darba dienas
Ražotājs
Lallemand
Atrast līdzīgus

Lalvin V1116 ™ was isolated in 1972 by Pierre Barre of the INRA Montpellier. V1116 ™ tends to express the freshness of white grape varieties. Natural fresh fruit aromas are retained for longer, compared to wines fermented with standard yeast (such as Prise de Mousse). When fermented at low temperatures (below 16°C) and with the right addition of nutrients, V1116 ™ is one of the more flowery ester producers (isoamyl acetate, hexyl acetate and phenyl ethyl acetate). Among the high ester producers, V1116 (K1)™ is the most resistant to difficult fermentation conditions, such as low turbidity, low temperature and low fatty acid content. V1116 ™ is recommended for the fermentation of icewines. It can also be used for rosé or basic red wines. Not malolactic-bacteria compatible. Low vinyl phenol production (POF-).


Ražotāja informācija šeit

Jūs varētu interesēt....
  • Jūs varētu interesēt
  • Nesen aplūkojāt
  • Preces ar atlaidēm
  • Jaunumi
 
Ātra piegāde uz adresi vai PickUp punktiem

Ātra piegāde Latvijā, Lietuvā un Igaunijā

Augstas kvalitātes preces un garantija

Mēs piedāvājams preces ar augstāko kvalitāti, pārdotajām precēm nodrošinam garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Gadījumā, ja prece Jūs neapmierina, Jūs to varat atgriezt 14 dienu laikā no saņemšanas brīža